Хасково

Пешеходец с опасност за живота след среща с Пежо на пътя

Катастрофа53-годишен пешеходец е с опасност за живота след като е бил блъснат от лек автомобил на пътя Хасково – Димитровград рано тази сутрин, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Около 6:20 часа лек автомобил Пежо, шофиран от 41-годишен мъж, пътувал в района на Индустриалната зона, когато ударил движещият се по осевата линия пешеходец. Заради мъглата видимостта е била намалена до 60 метра.

От удара 53-годишният мъж е с фрактура на дясната подбедрица, комоцио и хематом на главата. Настанен е в Ортопедичното отделение на хасковската болница с опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nasko
nasko
01.12.2009 16:17 16:17

Еййй сташна работа бе! „Невинният“ пешеходец е бил „леко“ пиян (толко леко , колкото има и малко бременна жена).Според лекарите от Спешно няма опасност за живота му , тъй като движещият се автомобил го е ударил с [b]дясното странично огледало[/b].Много Ви умолявам господа „журналисти“ ( слагам ви в кавички, тъй като винаги си украсявате историите и в това няма и грам журналистика , а по-скоро прилича на махленско клюкарене) да се научите да давате точна и обективна информация!!!Начинът , по който подавате информацията е подвеждащ и вменява вина на водача на МПС-то!!!

съгласен
съгласен
01.12.2009 18:44 18:44

много точно за кавичките
хубав коментар
журналисти- ха- ха

Back to top button