Хасково

Отборът на полицията спечели стрелбите на полигона край Добрич

Турнир по стрелба с пистолет „Макаров“ се проведе на учебния център „Добрич“ за празника на 31 механизиран батальон, организиран от командира подполковник Светослав Годинов. На 1 март се отбелязват 18 г. от създаването на батальона.

Сред 17-те отбора от по трима стрелци най-точни бяха представителите на Областна дирекция на МВР Хасково, които заеха първо място в отборното класиране. Призовото място в индивидуалното класиране зае капитан Михаил Костадинов от състава на военното формирование.

Стрелби

Сред останалите гости за празника и участници в турнира бяха областният управител Стефка Здравкова и заместникът й Митко Петров, заместник-кметът на Хасково Танер Емин, представители на „Екопрогрес“, ОД на МВР, Районно управление полиция, ТД „Национална сигурност“, РС „Изпълнение на наказанията“, Щабният елемент за интегриране силите на НАТО в България, Военното окръжие, Военна полиция, Учебен полигон „Корен“. Инструктаж за безопасност направи капитан Захари Генев, който бе и главен съдия на състезанието.

Стрелби

В отборното класиране след първенците от областната дирекция на МВР са 31 механизиран батальон и Военна полиция. В индивидуалната надпревара след победителя капитан Михаил Костадинов са началникът на Общинска полиция в Хасково Адам Адамов и Николай Николов от областната дирекция на МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Брей
Брей
27.02.2020 15:57 15:57

Военната на снимката стреля с една ръка, а другата ръка в джоба….евала!

Маймунския Кенан от евъртън
Маймунския Кенан от евъртън
27.02.2020 23:21 23:21
Отговор до  Брей

Тази военна ще те победи във всичко

Странджа
Странджа
27.02.2020 16:45 16:45

професионалистите държат оръжието с две ръце, като могат да стрелят и с двете, в случая е крайно време да се сменят тия смешни Макаров, доста са неточни, калибъра е голям, а и боеприпасите са военни, а не полицейски, което значи че проектилът е със стоманена ризница вместо да е само оловен, правим много качествени български пистолети, да ги въоръжат с тях

Разбирач
Разбирач
27.02.2020 17:33 17:33

Много височайши гости.Представители на Екопрогрес.

Sченге
Sченге
27.02.2020 19:35 19:35

Тоя Адамов няма ли кой да му духне под опашката? Няма достойнство,няма чест,иди си …
Никъде го няма това ПЕНСИОНЕР в униформа на НП-резил…
Навремето служехме -за ЧЕСТА на ПАГОНА.
Сега плюят на пагон…
И не е само той,за жалост.

SOBT
SOBT
27.02.2020 19:55 19:55

До Sченге:
Явно Адама бая ти е бъркал отзад щом го плюеш. Роден е 1972г. и не е пенсионер. Така , че до тук с глупостите Sченге. Преди да стане Началник на Общинска полиция , Адама бе шеф на ГБД( Качулките) в ОУ на МВР. Сигурно си изгонен за корупция а , Sченге ?

Back to top button