Гласуваха Манджуков да поеме „Тролейбусен транспорт“, Петрова се закле като общински съветник

Хасково

Хасковският общински съвет гласува Албен Манджуков да стане управител на „Тролейбусен транспорт“. 27 бяха „за“, 5 се въздържаха, а от „Движение Заедно за промяна“ не участваха в гласуването.

Haskovo.info припомня, че Манджуков спечели конкурса за управител. На него не се яви досегашният шеф Йордан Панев. Днес от трибуната на общинския съвет той благодари на всички, които са го подкрепяли в последните години. Той каза, че личният състав е оптимизиран с 40%, средната заплата е увеличена над 50%, а Синята зона е автоматизирана над 90%. Той призова подкрепата за „Тролейбусен транспорт“ да продължи, за да може резултатите да се надградят.

Сесия

След спечелването на конкурса Албен Манджуков излезе от общинския съвет, а Общинската избирателна комисия обяви за избран от ГЕРБ Гергана Петрова, която е директор на ПМГ „Боян Петканчин“. В началото на днешното заседание тя положи клетва като общински съветник.

Сесията започна с едноминутно мълчание в памет на починалия началник на отбраната генерал Андрей Боцев. В хасковското военно формирование отмениха деня на отворените врати, а във всички поделения на страната националният флаг е спуснат наполовина.

Сесия

7 коментара

  • Манджука ще оправи тролейбусния транспорт. Ако трябва ще дърпа тролейбуса. Може и да се сбори с него. А и помаците са зад него. Ще помагат на вожда.

    • Поне помаците са дьржат. Ще пьтуват даже и безплатно. А вие може да дьрпаъе жиците

  • Панев защо не се кандидатира, нали е професионалист? Какво стана? Аман вече от далавери в тая община! Ще секне кранчето май, ще има сътресения.

  • Ам тоо ТРАЯНОВ няма ли да го направите някъде ДИРЕКТОР?
    Ако него не,то направете БАЩА му Г.Траянов изпъденият от ПОЛИЦИЯТА за кражби НЕ ГИ ИЗМЪЧВАЙТЕ „ХОРАТА“

  • честито на албен тоя панев трябваше отдавна да го махнат . г-н манджуков режи от дъно . има много които трябва да се махнат подлезурковци и лезачи . нов б-рдак със ст-ри палавници не става. панев и твойто време дойде най после ура ура урар.

  • честито на албен тоя панев трябваше отдавна да го махнат . г-н манджуков режи от дъно . има много които трябва да се махнат подлезурковци и лезачи . нов б-рдак със ст-ри палавници не става. панев и твойто време дойде най после ура ура урар.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.