Трима специалисти в иновациите изнесоха лекции в Харманли

Регион

Трета областна конференция „Новото VRеме: Образование & Иновации“ се проведе в Харманли, съобщават от областна администрация.

Лектори на събитието бяха Милин Джалалиев от ARC Academy, който разказа повече за създаването на видео игри в България, Мария Йорданова от Българска Финтех асоциация и Ирина Илиева от Фондация Америка за България. Присъстваха представители на местния бизнес, ученици и учители. Пред всички тях тримата лектори от успешни компании споделиха своя опит и познания за възможностите пред дигиталния сектор. Организатор на конференцията е клуб Innovaone към на СУ „Неофит Рилски“ в Харманли.

Събитието беше подкрепено от областния управител Стефка Здравкова и нейния заместник Митко Петров. Здравкова благодари за поканата и заяви, че за нея е важно младите хора да бъдат запознати с възможностите, които им предоставят новите технологии.

Един коментар по “Трима специалисти в иновациите изнесоха лекции в Харманли

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.