Регион

Палят димитровградската елха в петък

Коледна украсаСветлините на новогодишната елха в Димитровград ще бъдат запалени официално в петък, съобщават от общинска администрация. Дървото на надеждата, което се намира на централния площад, ще бъде озарено от безброй лампички.

Кметът Стефан Димитров и председателят на местния парламент Катя Чалъкова ще включат коледните светлини, придружени от деца-таланти. В петъчната вечер ще бъдат наградени и победителите от конкурса за рисунка „Моят зимен град“

Близо два часа преди включването на светлините на елхата в късния следобяд пред сградата на общината ще бъдат разположени коледни работилници. В тях малчуганите ще изработят играчки за коледното дърво, гирлянди и картички. Най-малките ще имат възможност да напишат писмо до Дядо Коледа. Художници ще гримират лицата на децата в унисон с предпразничната атмосфера.

Концертната програма ще започне от 17:00 часа на сцената на площад „България“. В празника ще участват танцьорите от Балетна школа „Галаксико“, латино-клуб „Джани“, хип-хоп формацията „Стрийт дъст“, танцов ансамбъл „Изворче“ и вокалните групи „Таралежите“, „До, Ре, Ми“ и „Звездните момичета“. За любителите на поп-фолка ще пее Райна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.12.2009 13:25 13:25

🙄 😆 😛 😳 :0 😯 🙁 🙂 😀 😥 👿 😈 🙄 😉 ❗ ❓ 💡 ➡ 😡 😆 8) :confused: 😯 🙁 🙂 😀 qko

Back to top button