4 коментара

  • И преди това бе спряна от полицията и те ко да го глобят. То не отделя вредни емисий. Няма застраховка, осветление, не е регистрирано по надлежен ред. Те са без колани и документи за самоличност. Те няма за какво да се хванат да ги глобят. Само и единствено после ко чето ще е пашя горе на Ж. К. ОРФЕЙ до другите кончета. Безсмислена статия.

  • Въпреки сигнала към зоополиция за жестокост над животно и въпреки че полицията дойде на място бай мангал нищо не можа да го спре. Искам да питам за кого и защо има закони въобще и на какво основание полицаите пуснаха тоя човек

  • Тъжна картинка 🙁
    Трабанта на Ванчо „Доктора“ , лека му пръст.
    И той е поел , последния си път.

  • Всеки гледа да искара някой лев за хляба. Хасковските роми са интелигентни. Всичко им даваме. Да са живи и здрави. Бай Тошо раздели народа. На запад няма делене на хора. Там спазваш ли правилници никой не те закача, че си черен, жълт, бял.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.