Денят в снимки

Снимка на деня: Интересен товар

Каруца с интересен товар премина след обяд през центъра на Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
VooDoo
VooDoo
01.03.2020 14:25 14:25

И преди това бе спряна от полицията и те ко да го глобят. То не отделя вредни емисий. Няма застраховка, осветление, не е регистрирано по надлежен ред. Те са без колани и документи за самоличност. Те няма за какво да се хванат да ги глобят. Само и единствено после ко чето ще е пашя горе на Ж. К. ОРФЕЙ до другите кончета. Безсмислена статия.

Марияна
Марияна
01.03.2020 19:30 19:30

Въпреки сигнала към зоополиция за жестокост над животно и въпреки че полицията дойде на място бай мангал нищо не можа да го спре. Искам да питам за кого и защо има закони въобще и на какво основание полицаите пуснаха тоя човек

Анонимен
Анонимен
02.03.2020 9:33 9:33

Тъжна картинка :-(
Трабанта на Ванчо „Доктора“ , лека му пръст.
И той е поел , последния си път.

, (нерегистриран)
, (нерегистриран)
02.03.2020 15:56 15:56

Всеки гледа да искара някой лев за хляба. Хасковските роми са интелигентни. Всичко им даваме. Да са живи и здрави. Бай Тошо раздели народа. На запад няма делене на хора. Там спазваш ли правилници никой не те закача, че си черен, жълт, бял.

Back to top button