Спорт

Спортният министър награждава Габриела и Стефани Стоеви

Сестрите СтоевиМинистърът на спорта Свилен Нейков ще награди хасковските бадминтонистки Стефани и Габриела Стоеви. Повод за това е блестящото представяне на сестрите на Европейското първенство в Словения през ноември. Талантливите хасковлийки, които се завърнаха с бронзов медал от турнира, ще бъдат официално наградени на церемония в София навръх студентския празник 8 декември.

Haskovo.info припомня, че на европейското в Словения сестрите победиха състезатели по-възрастни от тях и съвсем малко не им достигна за по-предна позиция.

Пейо БойчиновМеждувременно от хасковският клуб по бадминтон съобщиха, че от 14 до 16 декември ще се проведе коледен турнир. Те канят всички желаещи да се насладят на играта да гледат мачовете, в които участие ще вземат над 100 състезатели на клуба и любители ветерани. 

На сестрите Стоеви предстои и друг международен турнир в Турция от 17 до 20 декември. Там заедно с Пейо Бойчинов ще участват по двойки и индивидуално в турнира за мъже и жени като част от националния отбор на България. Наградният фонд на шампионата е 5000 долара, а отборът ни ще води националният треньор Ясен Хернаниев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
veni999
veni999
05.12.2009 16:24 16:24

0oo0o0le syperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :P :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: i az iskam takaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :evil: :cry: :evil: :cry:

Back to top button