Спорт

Млади хасковски футболисти подариха купа на кмета

Малките футболисти на ФК „Хасково“ подариха на кмета Станислав Дечев шампионската купа от турнира в Оризари за деца, родени през 2011 и 2012 г., съобщават от общината.

Децата, техните треньори и родители бяха приети от градоначалника. Те му разказаха за победите, които са постигнали по време на своя първи турнир. Футболистите на „Хасково“ са записали четири поредни победи над „Чавдар“ с 5:3, „Лион“ (Пловдив) – 2:0, „Орлета“ (Пазарджик) – 13:0 и „Тракия“ – 4:1.

Футбол

Дечев поздрави лично всеки от шампионите: Миран Мехмедали, Алпай Салим, Денис Гергинов, Димитър Борисов, Арда Дуран, Димитър Василев, Емир Хаджиев, Иво Иванов, Мустафа Шериф, Янислав Янчев, треньора им Тихомир Танев, както и президента на клуба Илиян Киряков.

„Продължавайте да побеждавате, вашите победи ни радват. Но много по-важно е, че тези победи ви окриляват и ви мотивират да тренирате и да ставате все по-добри“, каза кметът. Заедно с децата, треньорите и родителите Дечев обсъди състоянието на спортните бази в Хасково и вариантите за ремонт и поддръжка на местата за тренировка и подготовка на децата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button