Ваня Христова става шеф на Европроектите в община Хасково

Хасково

Ваня Христова става шеф на дирекция „Европейски и национални програми и проекти, екология“ в община Хасково.

Тя беше единствен допуснат кандидат, а конкурсната комисия вече я класирала. Председател на комисията е зам.-кметът Мария Вълчева.

Haskovo.info припомня, че до конкурса не беше допусната временната шефка на дирекцията Наталия Пачеманова, която беше назначена на поста преди няколко месеца. Мотивите са, че тя не удостоверява минимално изисквания професионален опит, както и изискванията за образователно-квалификационна степен. Пачеманова е представила диплома за преквалификация, но това не било основание за придобиване на степен или специалност, пише в заключението на комисията.

Заради липсата на професионален опит до конкурса не беше допусната и Надежда Зарева – Ванчева.

2 коментара

  • Ехаааа, как само звучи-шеф на Европроектите. А всъщност поредната назначена с връзки калинка, удобна за едни „наши“ хора, усвояващи едни европари в личните си банкови сметки.

    • Хахаха Надежда Зарева кандидат за всички позиции. Дайте служба на госпожата учителка от детската градина в с. Колец.
      Ама си е въобразила, че може да е шеф на нещо си.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.