Хасково

Анкетата: Трябва да се осигури безплатно паркиране в центъра

Резултатите от анкетатаТрябва да има безплатни паркоместа в центъра на Хасково – това сочат резултатите от анкетата на Haskovo.info с въпрос „Трябва ли да се плаща за паркиране по улиците в центъра?“. Повод за проучването бе решението на общинския съвет за въвеждане на „Синя зона“.

42,9 на сто отговарят, че паркирането по улиците трябва да е напълно безплатно. Още 40,1 на сто нямат против да има платени паркоместа, но само ако са осигури и безплатни. 14,8% считат, че въвеждането на „Синя зона“ ще облекчи трафика, а 2,2 на сто не се интересуват от темата.

В края на миналата седмица община Хасково започна да извежда принудително ромите от блок 42 в квартал „Орфей“, които са натрупали над 1 000 лева неплатени наеми. Дали одобрявате тази мярка можете да отговорите в новата анкета на Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stealth
stealth
07.12.2009 9:34 9:34

че то на всички улици е безплатно паркирането. и ще бъде… докато не мине паяка. риск печели, риск губи. който играе пичели, който не играе… схванахте идеята?
а ако ще е безплатно паркирането да вземат да раздават и безплатно кафе, примерно. или безплатен ляп. спираш си на улицата, безплатно и от магазина ти подават безплатен хляб. а, как е? 🙄

dedo vi Pe6o
dedo vi Pe6o
07.12.2009 13:37 13:37

NEMA DRUG GRAD KATO HASKOVO S TOLKO OBYRKANO DVIJENIE-NIKOI NE MOJE DA PARKIRA V ZENTYRA NA SOFIYA ILI PLOVDIV ILI KOITO I DA E OBLASTEN GRAD BEZ PARI-TUKA HAOSA E PYLEN-DORI SEGA S TAZI SINYA ZONA PAK NEMA DA IMA RED-6E VIDITE;)

Анонимен
Анонимен
07.12.2009 15:50 15:50

НЯМА ДРУГ ГРАД СЪС БЕЗПЛАТНО ПАРКИРАНЕ В ЦЕНТЪРА ТАКА Е, НО НЯМА И ДРУГ ГРАД СЪС ЕДИН СОБСТВЕНИК НА ВСИ1КИ ПАРКИНГИ – ДЕМЕК МОНОПОЛ.

Back to top button