Регион

27-годишна шофьорка и двама младежи пострадаха при катастрофа на магистралата

Лек автомобил Опел, шофиран от 21-годишен жител на село Георги Добрево е катастрофирал на автомагистрала „Марица“, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал на 2 март около 19:30 часа. Младежът не е спазил достатъчно разстояние и е ударил отзад движещ се лек автомобил Фолксваген с водач 27-годишна свиленградчанка. От удара Фолксвагенът се е завъртял и се е ударил в еластична ограда.

Жената е с натъртване на десния крак. Пострадало е и возещото се при нея 18-годишно момче, което е с натъртване на левия глезен. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение. С охлузно-контузна рана на челото е и младият водач, който е без опасност за живота в свиленградската болница за наблюдение.

51-годишен жител на село Лозен пък е заловен да шофира в селото мотопед, нерегистриран по надлежния ред. В харманлийския арест вчера е пренощувал 36-годишен водач на Опел. Той е проверен около 22 часа на улица „Спартак“ в Харманли. Дрегерът е отчел наличие на 1.45 промила алкохол. Още един пиян водач е задържан в свиленградското управление. На платно „леки автомобили“ на ГКПП „Капитан Андреево“, пътните полицаи са проверили 21-годишен водач на Фолксваген. Униформените тествали младежа от котелското село Ябланово с дрегер, чиято скала отчела 2.06 промила.

Момче без книжка е хванато в село Свирково на 2 март. 16-годишният управлявал мотопед без да притежава свидетелство за правоуправление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лъвски
Лъвски
04.03.2020 10:56 10:56

крайно време е КАТ и МВР да се „самосезират“ и да не се допуска мощна кола да се кара от млади шофьори, може да купят и карат ако имат поне година чисто досие, без инциденти

Back to top button