Хасково

Момичета напълниха раниците си с храна в хасковски хипермаркет, хванаха ги

Две 16-годишни момичета са хванати в кражба от хипермаркет в Хасково, съобщават от полицията.

На 1 март около 18:30 часа момичетата скрили в дрехите и раниците си хранителни продукти, които незаплатили на касата. По-късно откраднатите продукти са предадени с протокол на полицаите. Стойността им била около 60 лв.

Две кражби са извършени вчера в димитровградското село Ябълково. При първата е проникнато в незаключена къща, откъдето са откраднати 870 лева и 500 евро.

Разбит е и лек автомобил Фолксваген, от който са задигнати 100 лв.

В Димитровград също е подаден сигнал за разбит прозорец на гараж на жилище на улица „Клокотница“. През него е проникнато и са откраднати 1 170 лева.

Последната кражба е на монети от разбит кафе автомат в Хасково. Той е на улица „Св. св. Кирил и Методий“ и са задигнати 50 – 60 лв.

Цигари без бандерол пък са иззели полицаи от участъка в Любимец. Вчера те са проверили лек автомобил Фолксваген, шофиран от 60-годишен мъж. На задната седалка са намерени 2 180 цигари без бандерол, предадени от собственика си с протокол. Съставен му е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

6 коментара

  1. Живота на хората по времето на ГЕРБ процъвтява. Вече нямат и пари за ядене, идва време разделно за фалшификаторите на избори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button