Безконтактни термометри за училищата и градините в Димитровград

Регион

Последно поколение инфрачервени термометри за безконтактно измерване на температура закупува Община Димитровград за всички здравни кабинети в училищата и детските градини, съобщават от кметството.

Мерките се предприемат превантивно за опазване здравето на децата в нарастващата вълна от остри респираторни заболявания и грип. Със закупуването на безконтактните термометри общината продължава да обновява медицинските кабинети, които обслужват децата.

Инфрачервените термометри измерват бързо и безконтактно телесната температура за 3 сек., което ще улесни дневния мониторинг при влизането на деца в градините. Термометърът е снабден със звуков сигнал и Silent Glow технология – цветова индикация при висока температура. Има памет за 30 измервяния и автоматично изключване.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.