Хасково

Ледената пързалка вече работи, търсят се хокеисти

Ледената пързалкаЛедената пързалка в Хасково днес отново отвори врати, съобщи за Haskovo.info пресаташето на общината Бояна Тодорова. Първата сесия за деня стартира в 10, а последната – в 20:00 часа, допълни тя.

Зимната атракция, която е единствена в областта, ще посрещне тази година любителите на пързалянето с кънки с нови цени. За един час младежите до 18 години вече ще заплащат по 2 лева, а възрастните – по 3. Наемането на зимни кънки и обучението с учител ще се таксува по 2 лева на час.

Haskovo.info припомня, че увеличението на цените бе прието с решение на Общинския съвет от 30 октомври.

Отварянето на пързалката ще възобнови заниманията върху лед на детския хокеен отбор, който цяло лято тренира на асфалт. В четвъртък малките спортисти отново ще сложат кънките и хокейните екипи, които община Хасково им осигури миналата година. Желаещите да се запишат да тренират хокей са добре дошли, съобщиха от ръководството на отбора.

 

Image Image

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button