Регион

Арести за дрога след сигнал за счупен прозорец

Трима мъже са задържани за държане на дрога, съобщават от областната дирекция на МВР.

Двама от тях са в димитровградската полиция след проверка на жилище на булевард „Раковски“. Автопатрул е посетил дома след сигнал за счупен с камък прозорец. При проверката полицаите видели на плот в една от стаите полиетиленово пликче с бяло кристално вещество с тегло 1.55 грама. Извършеният полеви нарко тест е реагирал на амфетамин. Собственикът на жилището на 30 и приятелят му на 29 г. са задържани с полицейска мярка.

В харманлийската полиция е бил 36-годишен мъж. Той е проверен пред дома си в квартал „Изгрев“. При обиск са намерени 2 станиолови топчета с канабис.

Цигари без бандерол пък са иззели полицаи от свиленградското управление. Вчера по обяд на ГКПП „Капитан Андреево“ на вход от Турция е проверен лек автомобил Фиат. В задните седалки на колата, управлявана от 71-годишен мъж със спътник 23-годишният му син, са открити недекларирани 480 къса безакцизни цигари. Тютюневите изделия са предадени с протокол, съставен е акт по ЗАДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button