Регион

Трима в болницата след мелета в Черногорово и Харманли

Полиция48-годишен димитровградчанин е с опасност за живота след побой, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Малко след полунощ в село Черногорово между пострадалия, живеещ на улица „Кооперативна“ и 29-годишния му съгражданин от улица „Простор“ е възникнал скандал. По-възрастният с лопата в ръка нахокал младия мъж, че върти гуми пред ракиджийницата му и ударил автомобила. Тогава младежът излязъл от колата, отнел му лопатата и му отвърнал с удари по тялото и главата. Потърпевшият е настанен в димитровградската болница с фрактура на 7 и 8 ребро, спукване на бял дроб и контузно разкъсна рана на теменната част на главата.

Още един побой е станал вчера следобяд в Харманли. Скандалът е бил между двама мъже на възраст 26 и 27 години. 27-годишният мъж извадил нож и намушкал съгражданина си в областта на кръста. По време на борбата обаче намушканият отнел ножа и нанесъл ответен удар в областта на гръдния кош. Причината за скандала е жена, която първо живяла с единия, а след това с другия мъж, уточниха за Haskovo.info от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button