Хасково

106 акта и 150 фиша по време на акция „Светлина“ в Хасковско

Полицейска проверка2 373 автомобила са проверени в област Хасково по време на акция „Светлина“, която стартира в началото на ноември, съобщават от полицията. 256 шофьори са хванати в нарушение. На 106 от тях са съставени актове, а 150 – са глобени с фиш. 

7 автомобила са спрени от движение след като са били проверени от пътните полицаи. Най-честите нарушения, които са констатирали служителите на реда са несветещи фарове, неработещи чистачки и износени гуми

Проверките на пътните полицаи ще продължат през целия зимен сезон, уточняват от полицията и припомнят, че до 1 март водачите на автомобили ще трябва да шофират с включени фарове на къси светлини и през деня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бивш служител
бивш служител
08.12.2009 15:37 15:37

проверяват бракми и глобяват, колко джипа провериха да се скитасват повече защото идва време за пенсия а тогава лапаме мухи,[color=black][/color][size=medium][/size] 😆

Back to top button