Ремонтират камбанарията до Богородица и общински сгради за 235 000 лв.

Хасково

Обществена поръчка за ремонт на общински сгради по две обособени позиции обявиха от хасковското кметство.

Първата позиция включва ремонти на читалище „Зора“, Младежкия център, помещенията на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни на булевард „България“ 79 и санитарни възли на приземния етаж там.

Втората позиция е за ремонти на покрива на ДСХ „Кенана“, камбанарията до монумента „Св. Богородица“, покрива на читалището в село Войводово, сградата на кметството в село Книжовник, покрива на сградата на „Общинска данъчна дирекция“, столовата в училище „Васил Левски“ в Книжовник и комини на социалните блокчета на улица „Георги Кирков“.

Прогнозната стойност на поръчката е 235 047 лв. без ДДС, а продължителността й е 90 дни. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 31 март.

2 коментара

  • Че тая камбанария е нова и най-големия строител в галактиката, който ни беше и кмет я построи и трябваше да издържи поне 25 години без ремонт, видя се че и от нея са краднали, некачествено строителство, срамота!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.