Хасково

Хасковлии питат за изгорели уреди в мобилния офис на EVN

Александър Паунов

Александър Паунов

Какви са начините за плащане на сметките за ток – това бе въпросът, който хасковлии най-често задаваха днес на специалистите от мобилния офис на EVN. Микробусът, в който се помещава той, пристигна за ден в Хасково. За времето от 9 до 15 часа клиентите на компанията се допитаха как да разчитат правилно дългите касови бележки за платен ток и как да пестят електроенергия.

Хасковлията Александър Паунов също потърси компетентното мнение на мобилните съветници. Той се поинтересува кой носи отговорност за изгорелите уреди по време на токови удари. Служителите на EVN обясниха, че в такива случаи потърпевшите трябва да се обадят и да съобщят за изгорелия уред до 3 дни след инцидента. Те ще бъдат посетени от екип на компанията и ако се окаже, че са прави, част от щетата ще бъде възстановена от EVN. 

Мобилният офис на компанията бе сутринта пред Централна поща, където са касите за плащане на ток, а следобяд – на паркинга до ДСК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.12.2009 10:47 10:47

Tokoviq udar nqma da se ochete sled 3 dni.
Pri tokov udar trqbva da se napravi

Back to top button