Хасковлийка се нареди до Дейвид Бекъм в кампания на ООН

Хасково

Хасковлийката Ивелина Чоева стана лице в кампания на Организацията на обединените нации.

Става въпрос за 17-те цели за устойчиво развитие. Ивелина е посланик на цел 8: Достоен труд и икономически растеж.

„ООН си партнира с Togetherband и Bottletoppers за кампанията за справяне със социални проблеми в обществото ни. Направиха гривни от рециклирани капачки от кенчета и всяка има различен цвят според целта. Сред останалите лица са Дейвид Бекъм, Алесандра Амброзио, Аризона Мюс. Намериха ме чрез работата покрай апликацията срещу насилието над жени“, разказа за Haskovo.info Ивелина Чоева.

 

Припомняме, че топ моделът представи официално апликацията „За теб“ през септември миналата година в София. Приложението можете да изтеглите ТУК.

ООН

6 коментара

  • Баси. Какви мечти имат младите. Дейвид ако се изкенза и го хвърли като топка за тенис нагоре и ще се сбият кой да го хване. Може да е лайно. НО Е НА ДЕЙВИД. Мяууу

  • Лицемери , не ни трябват глупавите ви кампании. Няма да ви минат номерата тук ! Няма да стане , заминавайте си обратно в Африка и там се правете на интересни с гривни от рециклирани капачки от кенчета. Тук не искам да ме занимавате с вашите глупости и простотии.

  • Хора не се ядосвайте , това са кампании за животински раси и култури отраснали в Африканските савани. Всичко това не е предназначено за високо образовани и развити цивилизации. Ние се съсредоточаваме върху по съществени неща , като това да гепаме ресурсите на другите (нефт, злато, диаманти и всички полезни изкопаеми) и в замяна да им дадем гривни от рециклирани кенчета. Това е схемата на империалистите от времето на индианците. И за целта ползват едни хубави хора в маркетингова кампания.

    • Прав си. Шматките се радват на боклуците пък ония отмъкват златото , водата и всички природни ресурси включително ограбват труда и младите които са бъдещето на страната без които тя няма да се стабилизира. И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ИСКАТ – ДА ИМ ПЛЯСКАМЕ. А ПО- ЛОШОТО Е, ЧЕ ИМА ХОРА ДЕТО ПЛЯСКАТ И СЕ РАДВАТ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.