Хасково

Хасковската болница търси фирма за приготвяне на храна за пациентите за 600 000 лв.

Обществена поръчка за приготвяне и доставка на храна по диети за пациентите обявиха от МБАЛ – Хасково.

Общата стойност на поръчката, която е за 24 месеца, е 600 000 лв. без ДДС.

Храната трябва да бъде приготвяна чрез използване на висококачествени продукти, несъдържащи вредни за здравето примеси и добавки, с добро качество и съгласно изискванията. Необходимо е да се доставя с температура, готова за консумация, в термоустойчиви кутии и съдове.

В случай на установени нередности или липси е необходимо те да бъдат отстранени до 30 минути. Предложената храна за пациентите трябва да включва пълно дневно меню, състоящо се от закуска, обяд и вечеря, като към всяка диета следва да бъде предвидено и необходимото количество хляб, е записано в поръчката.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени в болницата на 2 април.

6 коментара

  1. Най-известните готвачи в болницата Киро главен готваж и жена му Тонка зам. главен готвач. Дъщеря мед, сестра, внучка доктор и анатоли млъзев кожен, на баща брат. Как е Бойко… Иди и виж честни хора, в мизерия, Хасково, и шеф на кирилка в пожарна. Честните станаха последни, а твоите бедни калинки милионери, и ето, защо хората ви ненавиждат. Но за доктора анатоли млъзев диагностик кожен… вина пак бкп, бсп, един дол дренки сте. Анатоли е от Царевец, Велико Търново, с майка учител и баща…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button