Хасково

Протест в „Болярово“ заради разбитите улици, събират подписка срещу кметския наместник

Жители на хасковския квартал „Болярово“ излязоха на протест по обяд.

Част от хората недоволстват срещу разбитите улици основно в южната част на квартала. Те често си разбивали колите в дупките, като положението е такова от години. Някои дори казват, че асфалтирането им е по-важно от изграждането на канализацията. Мостът там също бил опасен.

Протест
Митко Митев

Други пък протестираха срещу кметския наместник Митко Митев. Според тях той не си вършил работата и не го откривали винаги, когато го търсили за проблем. Срещу него има и подписка.

Протест

Митев заяви, че никога не е връщал никого, когато е търсен за проблем. Той допълни, че преди да започне асфалтиране в квартала, трябва да се изгради канализация. Митев коментира още, че в подписката участвали хора, които мислили, че се подписват за канализация, а не за неговото сваляне. В нея имало и починали хасковлии.

Протест

Haskovo.info припомня, че в края на миналата година от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда отпуснаха на община Хасково безвъзмездна финансова помощ до 1 304 170 лв. за първия етап на канализацията в квартала.

Кметът Станислав Дечев заяви пред Haskovo.info, че в самото начало на мандата до него e постъпило оплакване срещу кметския наместник на „Болярово“. През месеците досега той е останал с впечатлението, че Митев си върши коректно работата. Градоначалникът съобщи, че до месец се очаква да започне същинската работа по изграждането на канализацията в квартал „Болярово“.

2 коментара

  1. Защо ги няма на снимките ония дето се снимат по празниците? Ни кмет, ни ония едрия заместник, ни опозиция, ни съветник, ни депутат.

  2. На 5 снимка има камион пълен с дърва, Маслара пак кара в събота дърва да няма кой да го провери и дали тези дърва трябва да пътуват за болярово хехе тарикат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button