Хасково

Забраниха масовите мероприятия заради коронавируса

На територията на цялата страна се преустановяват посещенията на културни мероприятия, в това число и кина.

Това става със заповед на здравния министър Кирил Ананиев във връзка с регистрираните случаи на коронавирус в България.
Спортните състезания ще се провеждат без публика. Забранява се още провеждането на всякакви масови мероприятия, в които участват деца.

На регионалните здравни инспекции е разпоредено да създадат организация съвместно с лечебните заведения за осигуряване на леглови резерв, както и за организация на работа на медицинския персонал.

На извънредното заседание на Министерски съвет премиерът Бойко Борисов нареди пред болниците да има полицейски екипи, които да съдействат на гражданите и да ги допускат само при необходимост.

Haskovo.info припомня, че засега в страната са регистрирани 4 случая на коронавирус – по два в Габрово и Плевен. Продължават изследванията на контактните лица.

6 коментара

  1. ПРЕД БОЛНИЦИТЕ ДА ИМА ПОЛИЦЕСКИ ЕКИПИ И ДА ДОПУСКАТ ГРАЖДАНИТЕ САМО ПО НЕОБХОДИМОСТ. КОЙ ЩЕ РЕШИ КОГА Е НЕОБХОДИМО. ФУРАЖКАТА ЛИ. ШАЙКАТА ВЕЧЕ СЕ ОЛЯ

    1. Плюс това ако гледаше малко телевизия и се интересуваше от случващото се около теб вместо да хулиш някаква си измислена шайка от твоите, щеше да си наясно, че болниците в които са настанени пациенти с COVID-19 са единствените, които са охранявани от полицията с цел слагането им под карантина. А доколкото „фуражките“, пациенти се приемат само ако животът им е застрашен под предслов. So shut your ugly spitting BS mouth…

  2. А ДРУГАТА ГЛУПОСТ ЧЕ АКО СИ ДОБРЕ ЩЕ СЕ ОБАДИШ НА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР И ТОЙ ЩЕ ДОЙДЕ У ВАС ДА ТЕ ПРЕГЛЕДА Е АБСОЛЮТНО ТЪПАНАРСКА ИСТОРИЯ. САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ОТ ШАЙКАТА

    1. Аабе шматка, я не се нерви толкова, никъде не се казва и не пише, че личният ти лекар ще идва да те преглежа у вас, той да не е малоумен (като някои хора очевидно)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button