Хасково

Дезинфекцират по 3 пъти дневно тролеите в Хасково, затварят Неделния пазар в Димитровград

Започна дезинфекцията на петте тролея, които са в движение в Хасково.

Това ще става по 3 пъти на ден. Единият препарат е за под, а другият – за седалките и дръжките в тролеите. Това ще струва на общината около 500 лв. месечно.

Тролеи

От общината дадоха предписания същото да извършат и частните автобусни превозвачи, както и автогарата. Решенията бяха взети тази сутрин на общинския кризисен щаб във връзка с опасността от коронавируса.

Общински щаб се е събрал и в Димитровград, съобщават от кметството. И тук са отменени масовите мероприятия. Временно се преустановява работата на Неделния пазар и Автопазара. Препоръчва се дезинфекция на градския транспорт, автогарата, жп-гарата и таксиметровите автомобили. Ще бъде извършвана дезинфекция във всички общински обществени сгради и центровете за работа с гражданите.

Тролеи

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ала-бала
Ала-бала
09.03.2020 13:55 13:55

Както винаги – един работи, а двама началници гледат. Кухи PR-статии и хвъляне на прах в очите на хората. Динко ти каква работа имаш в тролея? Върви да мислиш един ход напред какво ще правите след като се докаже заразен и град Хасково.

Боко Вирусът
Боко Вирусът
09.03.2020 16:22 16:22

Това трябва да се прави всеки ден , да се мият и дезинфекцират автобусите на частните и общински фирми, а не само по време на масова психоза.

Анонимен
Анонимен
07.05.2020 14:57 14:57

Ако не се дезинфекцира след всеки пътуващ е безсмислено

Back to top button