Регион

Проектират осветление за пътен възел „Свиленград“ на магистралата

Обществена поръчка за изготвяне на технически проект за осветление на пътен възел „Свиленград“ при 97-ми км на автомагистрала „Марица“ обявиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Там магистралата се пресича на две нива с второкласния път Свиленград – Нова Загора. Стойността на поръчката е 5 000 лв. без ДДС. Срокът за подаване на офертите е до 7 април.

Предстои цялостно обследване на пътния възел, изготвяне на проектно решение за изтегляне на кабел 11.5 kW от съществуващ трафопост до пътния възел, предвиждане на хоризонтален сондаж за пресичане на пътното платно на захранващия кабел. Техническият проект трябва да определи местата за монтаж на стълбовете на пътния възел и пътните връзки, нужния брой LED осветителни тела, избор на технология на монтажа на стълбовете и др.

Целта е повишаване пътната безопасност и комфорта на преминаващите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.03.2020 12:48 12:48

Преасфалтиране и маркировка да проектират, щото там малко не си личи магистрала ли е, летище ли или просто изоставен паркинг

Back to top button