Хасково

Пайнера: Изрядни сме, ще съдействаме напълно на данъчните

Изпълнители на ПайнерСобственикът на димитровградската музикална компания „Пайнер“ Митко Димитров се е срещнал с изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов днес. Повод за разговора са били стартиралите наскоро проверки на фолк изпълнители.

„Пайнер“ е изрядна към бюджета компания и при последната ревизия преди 2 години не са открити никакви нарушения – това е заявил по време на срещата Димитров. Фирмата е получавала награда за голям данъкоплатец в хасковска област. Собственикът на „Пайнер“ е уверил директора на НАП, че ще окаже пълно съдействие на проверяващите.

Междувременно проверките в развлекателния бизнес продължават. Нови 21 фолк, поп и рок изпълнители ще бъдат инспектирани за укрити данъци. Вече са изискани писмени справки от продуцентите за ангажиментите и възнагражденията на певците. Данъчните планират и наблюдения в заведенията, където гостуват изпълнителите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button