Хасково

По 300 лв. глоба за двама пушачи след сигнали в Хасковско

Два акта на пушачи в закрити помещения са съставени през изминалия месец, съобщават от Регионалната здравна инспекция в Хасково.

Здравните инспектори са извършили проверките по постъпили два сигнала, които са бели основателни. Глобата за това нарушение започва от 300 лв. Санкциите са наложени в хранителни обекти.

За периода са проверени 51 хранителни обекта, 82 нехранителни, 189 институции, 22 лечебни и здравни заведения и 41 открити обществени места. Издадени са 8 предписания на хранителни обекти.

7 коментара

  1. Има също и един полицай който пуши вътре в сградата на полицията когато е нощна смяна дано да са преместили гумите от мазето

  2. че тая забрана съществува ли още? като вляза в PLAZA не мога да си видя храната от димна завеса. след 22ч във всяко едно заведение се пуши. сега да тръгна на внезапна проверка и ще напиша актове на всички заведения….

  3. че тая забрана съществува ли още? като вляза в PLAZA не мога да си видя храната от димна завеса. след 22ч във всяко едно заведение се пуши. сега да тръгна на внезапна проверка и ще напиша актове на всички заведения….

  4. Такава глупост е тази забрана! Който не иска да му е закъдено,да си стои вкъщи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button