Външни публикации

5 исторически успеха в спортните залози

Спортните залагания са харесвани от мъже и жени на различни възрасти. Те носят истинска наслада за пълнолетните играчи. Историята помни много големи загуби в размер на милиони, но има и немалко успехи, които са носили на залагащите невероятни приходи. За пет от щастливите печеливши разказват CasinoRobots.com в тази наша статия, която се надяваме, че ще Ви бъде интересна.

1 – Как се взима милион и половина джакпот със залог от 2 лири

Историята на инженера Стив Уайтли, е впечатляваща. 61 годишният мъж извърши истински подвиг, след като заложи 2 британски лири на конни надбягвания и грабна колосалната сума от 1.5 млн. паунда. Щастливецът е заложил на шест победители в събитието, включително и на кон, който е бил победен във всички 28 предишни надпревари. Вън от съмнение е, че неговият успех ще се помни от всички залагащи на конни надбягвания и ще бъде споменаван през годините.

2 – Фен заложи 85 000 долара на Тайгър Уудс и спечели

39-годишният Джеймс Аддучи твърди, че за пръв път залага 85 000 долара на спорт. Този негов залог за това популярния голфър Тайгър Уудс да спечели Мастърс през 2019 му донесе 1,2 млн. долара. Тази победа пък бе поредното голямо постижение на Уудс, който доказа, че е жива легенда, след като не бе взимал участие в голф турнири близо 11 години.

3 – Феноменална печалба на Чарлз Баркли

Всеки знае, че популярният баскетболист – Чарлз Баркли е привърженик на спортните залагания. През годините той е печелил не веднъж или два пъти. Един успех обаче се откроява от всички останали, а именно залогът, който Чарлз направи на един от най-невероятните шампиони в Супербоул в историята – New England Patriots. През 2002 г. Баркли залага 500 000 долара за това Патриотите да победят Сейнт Луис, като това му осигурява паричната награда от 800 000 долара.

4 – Залог от 80 пенса носи шестцифрена сума на анонимен играч

Букмейкърите във Великобритания със сигурност ще запомнят ноември 2011 година, когато фаворитите печелят почти всички мачове. Най-голямото изплащане за този месец отива при анонимен залагащ от остров Малта, който залага 80 пенса на 19 мача в права колонка и печели страхотната сума от 585 000 британски лири. Печалбата на пунтера става популярна в Обединеното кралство, а по-късно и всяка точка на света.

5 – Мик Гибс взима половин милион паунда с 30 пенса залога

Британският залагащ Мик Гибс решава да сложи 30 пенса на залог от типа акумулатор, който съдържа 15 мача. Шансовете за успех на играча бяха определени като нищожни. Той обаче хвана всичките 14 футболни срещи, на които беше заложил и тръпнеше до последно, за да види как ще свърши двубоя между Байерн Мюнхен и Валенсия от Шампионската лига. Мачът бе спечелен от Байерн, след като имаше дузпи, а немският вратар направи уникални спасявания. По този начин Мик Гибс успя да реализира успешен залог, който му донесе 500 000 британски лири.

В обобщение

Залагането на спорт е вълнуващо изживяване, което би могло да Ви направи милионери. Това обаче не значи, че трябва да се пристрастявате към подобен тип игри, тъй като вероятността да загубите е по-голяма, отколкото да си тръгнете с милионите. Все пак, ако го прави за забавление, то в това няма нищо лошо и притеснително. Пожелаваме Ви да постигнете успехите, които по-горе представените залагащи са реализирали.

Back to top button