Регион

Мъж почина два месеца след побой заради счупено стъкло, биячът с обвинение

62-годишен мъж е починал в хасковската болница от травмите от побой, съобщават от прокуратурата. Това се случва два месеца след като бил пребит.

Историята започва на 8 януари, когато в Димитровград избухнал скандал между жертвата и 40-годишния зет на жена му. По-младият мъж го обвинил, че е счупил с камък стъкло на прозорец на дома му. По-късно той отишъл да поиска 200 лв. за ремонт на прозореца. Възрастният отказал и бил нападнат с юмруци и ритници.

Възрастният мъж получил тежка гръдна и белодробна травма. Бил е приет в хасковската болница и съобщил на полицията за побоя на 17 февруари.

Мъжът е починал на 9 март като съдебномедицинската експертиза е установена причинно-следствена връзка между смъртта и нанесения побой. Затова 40-годишният вече е с обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост след нанесен побой. Той е задържан за 72 часа, като предстои прокуратурата да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
toi
toi
13.03.2020 9:57 9:57

кой е зет на жена му?! и как се получава тази роднинска връзка?

Back to top button