Регион

Шофьор на камион провали зарибяването на язовир Тракиец

д-р Милчо МилчевШофьорът на камиона със зарибителен материал провали пускането на рибките в язовир Тракиец днес. По плана на ИАРА бе предвидено там да заплуват 2 000 екземпляра бяла риба от по 100 грама. Оказа се обаче, че според шофьора камионът може да затъне в калта и той отказа да измине разстоянието от село Петелово до водата.

Асфалтът стига почти до брега, а шофьорът е идвал тук много пъти и е запознат със ситуацията, коментира началникът на хасковското звено на ИАРА д-р Милчо Милчев. Според него ако има подобен проблем то от фирмата е трябвало да изпратят по-малка кола, която да мине безпроблемно по пътя.

Лодката бе готова, но се наложи да я изтеглят на брегаВ крайна сметка камионът потегли за язовир Ивайловград, където след няколко часа в крайна сметка бяха разтоварени всичките 5 000 екземпляра.

Ще изпратя докладна до ИАРА в София, които да вземат мерки, коментира по-късно пред Haskovo.info д-р Милчев. Там ще решат какво да правят и дали да има санкции за фирмата, която доставя рибата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button