Хасково

Гонка с пиян шофьор из Хасково, удари и патрулка

Гонка с пиян шофьор, който не е спрял на полицейска палка, е имало снощи из Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

Екшънът е станал малко след полунощ на улица „Чая“ в областния град, когато автопатрул е подал сигнал за проверка на лек автомобил Опел. Водачът не е спрял и е продължил по улица „Санкт Петербург“. На десен завой е излязъл извън платното и е блъснал паркиран Опел, който пък е ударил паркиран зад него „Фолксваген“.

Това не спряло беглеца и той продължил в посока улица „Будапеща“. На кръстовището между улиците „Лале“ и „Могила“ се е ударил в бетонна стена. От удара колата се е върнала назад и е ударила полицейския автомобил „Грейт Уол“, който го е следвал.

Водачите са изпробвани с дрегер, като скалата на преследвания 35-годишен шофьор е показала 1.86 промила алкохол. Той е задържан, като му е съставен акт и протоколи за пътните произшествия.

2 коментара

  1. Като не могат да карат полицйте нека катастрофират те сами са се навряли гъзари които представляват с новите коли за такива само стари жигули

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button