Хасково

Наградиха ученици от математическо състезание

Математиците732 деца от училища в Хасково се явиха на математическото състезание „Иван Салабашев“ в областния град. 16 първи места си поделиха най-добрите в смятането ученици, а 43 бяха общо наградените между 2-ри и 11-ти клас.

На всички участници, класирали се на 1-во, 2-ро и 3-то място бяха раздадени награди – училищни пособия и сборници със задачи, а на 130 от участниците на 4-то и 5-то място – грамоти за добро представяне.

Четвъртокласничката Ралица Манолова от училище „Иван Рилски“ бе наградена за най-много точки в задачите, а първите места при по-големите от 11 клас са окупирани от възпитаници на математическата гимназия и гимназията по дървообработване и строителство.

Седмокласничката Възкресия Вълкова от Спортното училище пък доказа, че може да се занимаваш активно със спорт и заедно с това да се справяш еднакво добре със задачите по математика.

 Ралица  Възкресия

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button