Хасково

Неподкупният Андон Димитров с награда „Полицай на годината“

Министър Цветанов поздрави Андон Димитров още през септемвриМладши полицейски инспектор Андон Димитров от управлението в хасковски минерални бани получи индивидуална награда „Полицай на годината“. Тя бе връчена от министър- председателя Бойко Борисов по време на церемонията в София.

Тази година полицай Димитров отказа 14 пъти подкуп и задържа шофьорите, които му предлагаха пари, уточняват мотивите за приза от Министерството на вътрешните работи.

Годишните награди „Полицай на годината“ се връчват за шестнадесета поредна година. Церемонията е съвместна инициатива на МВР и Фондация „Доверие и закрила“. Четири индивидуални, четири колективни награди и награда за граждански принос към работата на МВР бяха връчени днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.12.2009 18:00 18:00

Със същото отличие са наградени оше двама полицаи,но за ралика от този смешник,те са си рискували живота,влизали са в престрелки и са залавяли престъпници!!!А този залавя рушветчиите от кърджалийските села,хвала на него!!!Голям герой,няма що,нека да продължава в същия дух,че догодина пак да го наградят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ххх
ххх
17.12.2009 21:48 21:48

:D тоя го познавам лично по 1 стечение на обстоиателствата :lol: но човечецат е толкоз прост че на 2 магарета сламата не може да раздели а го е страх и от собственната сянка :roll: но иначе е полицаи на годината :idea: да пази господ от такива полицаи :roll: [b][/b][size=large][/size]

Back to top button