Хасково

Уволнен началник на КАТ пое Общинска полиция Хасково

Полицейска проверкаОбщинска полиция Хасково има нов началник, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР. На поста е назначен Недялко Колев, който миналата година бе дисциплинарно уволнен като шеф на КАТ заради занижен контрол над уволнен полицейски инспектор от ръководения от него сектор и деклариране на невярно обстоятелство при регистрация на МПС.

Назначенията се извършват по предложение на директора на дирекцията и се одобряват от Министерството, коментираха от полицията.

Постът началник на Общинска полиция бе овакантен през април, когато Бранимир Митков подаде оставка и излезе в пенсия. Временно мястото му зае Борис Христов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иванов
Иванов
18.12.2009 15:05 15:05

Може ли някой да ми каже,как го уволняват дисциплинарно от КАТ и сега го правят началник на Общинска полиция.Сигурно междувременно е станал Гербаджия,друг отговор нямам,това са новите „лица“ на промяната, с тях ще Громим КОРУПЦИЯТА,АЛА,БАЛА.

Анонимен
Анонимен
18.12.2009 15:12 15:12

[url][/url][quote][/quote][img][/img][b][/b]

afteglow
afteglow
18.12.2009 15:57 15:57

[quote=Гост][url][/url][quote][/quote][img][/img][b][/b][/quote]

Тази сутрин прочетох новината в Хасковска Марица. Един компроментиран и на всичко отгоре дисциплинарно уволнен служител става шеф на общинска полиция. Каквото и да си говорим, оставаме страната на абсурдите.

Анонимен
Анонимен
18.12.2009 18:31 18:31

ami da normalno..tova e to balgaria…vmesto da mu isbodat ochi mu ispisaha vejdi.. :shock: :P ..tova e absoluten absurt

полицай -действащ
полицай -действащ
18.12.2009 18:55 18:55

Колегите от Общинска си паднаха на оная работа със новия началник , поне човека разбира от закони и разпоредби . А това много ще помогне на полицаите да си гледат работата по КАТ –а стария им началник Митков си гледаше само частната работа и по-цял ден си пиеше кафето при ЛЪВЧО : Автоборса „ЛЪВ“ , но нека да си гледа пенсийката дълги години . :D :lol:

Hristo Angelov
Hristo Angelov
20.12.2009 15:33 15:33

[quote=Иванов]Може ли някой да ми каже,как го уволняват дисциплинарно от КАТ и сега го правят началник на Общинска полиция.Сигурно междувременно е станал Гербаджия,друг отговор нямам,това са новите "лица" на промяната, с тях ще Громим КОРУПЦИЯТА,АЛА,БАЛА.[/quote]

Hristo Angelov
Hristo Angelov
20.12.2009 15:38 15:38

НАПЪЛНО СИ ПРАВ ЧЕ ЩЕ БОРИМ КОРУПЦИЯТА С КОРОМПИРАНИ ЧЕНГЕТА.ТОЙ СЕ ОСРАЛ В КАТ А СЕГА ДА СЕ ОСЕРЕ И В ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ.КАКВО ДА КАЖА ПОВЕЧЕ ТОВА Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ.ВИЖ КАКВИ ЦИРКАДЖИЙ СА ОНИЯ ОТ ГОРЕ В.СИДЕРОВ И Я.ЯНЕВ.ТА ТИЯ ОПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ.ПЪЛНЯТ СИ ДЖОБОВЕТЕ А НАРОДА ДА ГЛАДУВА.

Dqnko
Dqnko
25.11.2013 17:21 17:21

Da vzemem policaite v Dimitrovgrad…..vzemat si zaplatite….edna proverka ne sa napravili za alhokol….pak zacho da si razvalat otnosheniqta sas horata…..zaplatata varvi vseki mesec…..

Back to top button