Хасково

Преглед на печата – 21 декември

Преса„Скандал в Свиленград: Директорка със 700 лв. коледни, учителите с 250 лв.“, пише в новия си брой днес „Хасковска Марица“. Премията ми е голяма, защото не са ми увеличили заплатата, твърди пред вестника Веска Ангелова.

„Съдът с маски заради сифилис“, е другото чело от първа страница. Болен стресна магистрати и ченгета, прокурор отказва превенция.

„Студ и дъжд за празниците“, също дописка от челната страница на вестника. 47 литра на квадратен метър дъжд се изсипа вчера над стамболовското село Долно Черковище. Днес се очаква нахлуване на по-студен въздух с усилване на вятъра.

„Сапунджиев сменя Анастасов в ДАА“, е водещото заглавие от втора страница. Автомобилната агенция в Хасково понижена до областен отдел.

„В Цигарената смениха Искендер, оставиха Зографов“, четем в броя. Васил Зографов е новият стар ликвидатор  на Хасково Табак АД.

„Тракиец“ без охрана от януари“, пише още „Марица. Решението бе взето на последната за тази година сесия на местния парламент. 204 решения са гласували хасковските общински съветници за 10-те заседания през 2009 година.

 „Пуйките по-вървежни от прасетата за Коледа“, е заглавието, придружено със снимка. Дали заради страха от холестерол, или заради високите цени живите малки прасенца не вървяха кой знае колко на хайван пазара тази събота, допълва изданието.

„Тютюнопроизводители на протест“
, с това заглавие открива броя си днес другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Заради ниски премии ще блокират автомагистрали и гранични пунктове.

„Фермерка намери Бойко по GSM-а, иска си парите“, заглавие от първа страница, придружено със снимка. Директно от премиера Бойко Борисов си поиска парите по програмата „Млад фермер“ Катя Семерджиева от Книжовник.

„Фармацевт взе безмитната“, дописка от втора страница. Изпълнителният директор на „Свободна зона – Свиленград“ ЕАД Костадин Грозев е освободен от длъжност. Новият шеф на дружеството е 44-годишният Мартин Стоянов от Свиленград, допълва изданието.

„Мераклия за магистрат в удар за 506 бона от Киряка“, е водещото криминално заглавие в  броя. Ексшеф на РПУ снасял на банда, извършила удари в цялата страна. Подозират я и за кражбата на 12 кг злато от Хасково.

„Съветници се потиха за 5,28 лева на минута“, „50 чифта ски за пистата край Тънково“, „Хасково подгизна“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button