Хасково

Данев разпраща електронни картички с текст на ученици

Картичката на Областна администрацияЕлектронни вместо традиционните хартиени картички ще изпращат тази година от областна администрация Хасково. Така губернаторът ще се отчете с пожелания без да се налага да нарушава разпоредбите за ограничаване на представителните разходи.

Текстът на картичките е дело на Дария и Жени от основно училище „Иван Вазов“ Харманли. Те са спечелили конкурс, обявен от администрацията. Специална награда има и за петокласници от „Христо Смирненски“ в Хасково.

Румен Данев връчи подаръци на ученичките, те раздадоха картичкиДнес областният управител Румен Данев се отчете пред журналисти за работата си през изминалите четири месеца. През това време той и заместниците му основно са се запознавали с работата на администрацията. Проведени са и редица срещи с партньори.

Четири решения на общинските съвети в областта е спрял областният управител през есента. Две от тях за събиране на такси за прокарване на кабели в Хасково и Димитровград. Мотивите са, че по този начин се прилага двоен разрешителен режим. Върнато е и решение на общински съвет Ивайловград за отдаване под наем на имот публична държавна собственост, както и едно на местния парламент в Минерални бани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dizel
dizel
21.12.2009 21:14 21:14

Аре стига ! Какви са тези глупости.Що не пишат журналистите как Данев и онзи заметник как изгониха бремено момиче от работа-НЕЗАКОННО С ФАЛШИВА АТЕСТАЦИОННА ОЦЕНКА.И това всичко с цел да се назначи човек от Партията -МАЙКА. Изгониха още много хора,едното момиче заради средното му образование ,а то с международно икономическо ❗ .ПЪЛНА МАФИЯ СТЕ, СЛЕД ГОДИНИ ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНЕ 💡

Back to top button