Хасково

Над 4 000 подадоха онлайн годишните си данъчни декларации в Хасковско

4 079 души от Хасковска област вече са подали онлайн годишните си данъчни декларации, съобщават от НАП. В страната те са над 100 000.

80% от всички получени в офиса на агенцията в Хасково формуляри са изпратени онлайн. Общият брой на обработените декларации е 5 017.

От Агенцията напомнят, че подаването на декларации за доходите на физически лица и внасянето на данъка трябва да стане до 30 април. Те съветват клиентите си да използват електронната услуга за деклариране на доходите по интернет с персонален идентификационен код.

Едноличните търговци и лицата, избрали да се облагат като еднолични търговци, подават годишните си декларации за доходите до 30 юни, допълват от НАП.

Националната агенция за приходите съветва клиентите си да отложат посещенията си в офиса на ведомството до преустановяване на извънредното положение и да използват електронните услуги. Структурите на НАП продължават да работят и да обслужват клиенти при високи мерки за защита и постоянна дезинфекция на помещенията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button