Хасково

Атака издирва старите си членове в Хасково, иска да си ги върне

Станислав СтаниловСтарите членове на партия „Атака“ в Хасково, които са били изключени от бившия местен координатор Георги Майоров трябва да бъдат издирени и възстановени като членове. Това каза днес в областния град депутатът от „Атака“ Станислав Станилов.

„Тези решения обаче не могат да бъдат вземани без разрешението на централното ръководство на Атака“, обясни народният представител. Той допълни, че членовете на партията, които са се отделили и са създали подобни опозиционни звена тук в областта са го направили с цел да станат депутати на последните парламентарни избори. „Това обаче не се толерира в Атака”, бе категоричен Станилов.

В момента в областта ПП „Атака“ има 11 организации и 392 члена. Те са най-много в Димитровград – 98, а в Хасково са 58.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
hayl
hayl
24.12.2009 17:42 17:42

zdraveyte be maloumnici, otrepki, psihopati….asparuhovi mangali , mrasni!

Анонимен
Анонимен
07.01.2010 23:24 23:24

😀 [size=x-large][/size][size=large][/size][size=medium][/si[color=aqua][/color][quote=hayl]zdraveyte be maloumnici, otrepki, psihopati….asparuhovi mangali , mrasni![/quote]

Анонимен
Анонимен
07.01.2010 23:35 23:35

😆 😀 Stanilov go izgoniha ot Pazardjikm i hvarliha tuka samo i samo da ostane deputat.Ataka Haskovo da si hodi zaedno s k*rvata na Noev i Stanilov.Da si q vodqt v Sofiq i da ne zamarsqva vazduha na Haskovo i Haskovlii.

ревизоро
ревизоро
25.05.2010 21:58 21:58

в ревизионния ми доклад след експресна проверка се установи:налични членове на атака-1 брой и две путки тоест да бъда точен мама Дуда,сичето и дъщеричката,а от днес и двама предатели-п**алчета и стават общо 5 бройки,за разорачерование на кьоравия професор дето цифрата 5 му се вижда размазано и двойно.Честито сбор от помияри и амин

единни за хасково
единни за хасково
06.06.2010 19:56 19:56

голям майтап бе уили в тая атакичка?! събраха се утайките от изключените помияри от Майоров и се взели на сериозно,че са много велики.то за болния лидер вече няма кво да се коментира,освен да се напомни,че на миналите избори погре*а партията си със собственото си лайно,но много хора си мислеха,че професора поне има малко повече акъл и за това го оставиха в атака.но уви и него хич го няма.сега ще заменят пияния капитан-борко с борко-анаболко и ще жънат невероятни успехи………

цру,кгб,мусат,данс и др
цру,кгб,мусат,данс и др
06.06.2010 20:05 20:05

От няколко месеца вече на територията на област-Хасковска има съвместна операция по издирването на безследно изчезнали атакисти.В настоящата операция са привлечени доста известни международни братски служби,включително и нашата-данс под личното ръководство на др.Сидеров,но уви тоя прословут Майоров така ги е засекретил,че и гестапо да изпратят на помощ пак няма да ги открият….

Back to top button