Външни публикации

Масло Bardahl: Какво мислят потребителите за това моторно масло

Нуждата от автомобили няма да изчезне, нито ще бъде заместена от нещо друго в скоро време. По един или по друг начин всеки използва кола, а тя се нуждае от обслужване, като смяна на моторното масло, доливане на течност за чистачки и др. Макар и моторното ѝ масло да не се сменя толкова често, колкото примерно се зарежда автомобилът с гориво, това си остава едно от най-важните неща при обслужването на колата, отбелязват от Motornomaslo.bg. Как обаче да изберем бранд масло и можем ли да се доверим само на интуицията ни. Решихме да разгледаме какво мислят за моторно масло Bardahl автомобилистите в България и да почерпим част от техния опит.

Какво искат хората от едно моторно масло?

Безспорно, разглеждайки мненията, не само за масло Bardahl от Motornomaslo.bg, ами и за всички останали моторни масла, за шофьорите е важно, след сипването на маслото, колата да не е по-шумна и да не се усещат вибрации. Ако пък звукът от двигателя стане по-тих, то тогава значи старото масло съвсем не е било добро. Много хора споделят, че с масло Bardahl двигателите на колите им са станали неузнаваеми и нещо повече, ако е имало вибрации, те са изчезнали.

Моторните масла Бардал не увеличават разхода

Дългогодишните шофьори знаят, че работата на двигателят може да бъде усложнена от много фактори. Ако обаче маслото не е хубаво и не е изобщо за този двигател, то тогава колата не върви добре, не дърпа достатъчно бързо и на всичкото отгоре харчи много. Разходът на автомобила е нещо, което почти всеки шофьор сам си следи и по него разбира, дали има нещо притеснително. Много често, когато маслото се смени с по-добро или се сложи добавка за моторно масло, която е с добро съдържание, разходът пада. Бардал имат добавки за моторни масла, които държат най-високо качество – добавки за удължаване на живота на двигателя, за почистването му и др. Те помагат и за работата на помпите и на дюзите.

Маслата на Бардал са символ на качество

Не един или драма влогъри и автомобилисти са правили тестове с различните марки масла и как се държат при нагряване и замръзване. Всички те доказват безспорно, че ако ниско качество моторно масло бъде нагрято прекалено много, реагира с изпаряване или потъмняване, докато маслото Бардал си остава в перфектна форма и продължава да си изпълнява безпроблемно функцията – да осигурява качествена работа на двигателя.

Откъде да си набавим качествено моторно масло?

Много е важно да не се предоверяваме на непроверени и безизвестни сайтове или магазини. Ако видите онлайн някой да продава масла на прекалено ниски цени, имайте едно на ум, че може би, те няма да са оригиналните. Макар и масло Bardahl да не е от най-често срещаните, които имат имитации, винаги преценявайте мястото откъдето го поръчване, потърсете оценки и коментари за самия магазин и за неговата стока. Ако се усъмните дори и за секунда, по-добре не си хвърляйте парите на вятъра, а потърсете друг онлайн магазин или търговец, който да ви снабди с качествено масло. Все пак от него ще зависи работата на двигателя, а от там и движението на колата ви.

Back to top button