Външни публикации

Как да подбираме правилно прогнозите за футбол утре

Безспорен факт е, че голяма част от хората залагат абсолютно насляпо. Това ще рече, че доста от тях просто сядат на компютъра, отварят съответния онлайн сайт и залагат на няколко от своите фаворити, без никаква представа от това какво е тяхното моментно състояние, на кое място са в класирането, за какво се борят и редица други фактори, които съвсем не са без значение. Това при всички случаи е една губеща стратегия, дори да рискувате малка сума пари, защото в дългосрочен план по този начин ще търпите само загуба на вашите финанси. За да изградите Вашата успешна стратегия за печалба от футболни залози, първо вие непременно трябва да имате поглед върху най-важните прогнози футбол за утре. Прогнозите футбол за утре в Бетинум са един успешен начин, по който да извлечете най-полезната информация от професионалните типстъри и да съставите вашият печеливш фиш.

Преминаване през футболната програма за днес и утре

Начална стъпка, когато искате да направите правилната компилация във вашия фиш е да прегледате футболната програмата за днес и утре в някой онлайн сайт. По този начин вие ще можете да изберете най-правилните мачове, които да играете. При подбора на срещи, които да включите се доверете на тези, за които разполагате с най-много събрана информация до момента. Не избирайте мачовете от футболната програма прибързано и емоционално, защото по този начин няма да спечелите в дългосрочен план. При този случай вие бихте могли да реализирате печалба веднъж или два пъти, но за сметка на това ще загубите двадесет пъти.

Трябва да си водим чернова с избраните срещи

Един добър съвет от опитните играчи в този бранш е винаги да си записваме прогнозите футбол за утре. Дали ще изберете традиционният начин със записване на мачовете върху лист с химикал или пък на отделен файл в компютъра, няма никакво значение. Важното е след като изберете някои от срещите за днес или утре, да ги запишете черно на бяло. По този начин ще бъдете концентрирани само върху съответните мачове пред очите ви и вече ще можете да преминете към последващ анализ.

Анализ на подбора

Добрият анализ на подбора от мачове е от решаващо значение за вашия успех. Това е най-важната, но и най сложна стъпка към вземането на правилните решения А ето и няколко основни стъпки, които е хубаво да спазвате, когато правите анализ на Вашите записки:

  • Следете класирането. Да следите футболното класиране е много важно, защото то ви дава информация за позицията на всеки един отбор и на базата на това бихте могли да си направите изводите за това какво е моментното състояние на конкретен отбор. Друга важна част е да прегледате последните срещи на съответния отбор. Това как се представя, като домакин и като гост също има съществено значение;
  • Намерете онлайн сайт на който можете да разчитате. За да се снабдите с най-добрите прогнози футбол за утре бихте могли да използвате информацията от сайта на Betinum, защото това е ключът към печелившият фиш. Прогнозирането от професионалните типстъри не е за подценяване, защото те следят обстойно отборите и знаят всяка една подробност, която би се отразила на резултата;
  • Преценете как да играете дадена среща. Преценката за това как да играете дадено събитие е от голямо значение. Най-често в прогнози футбол за утре ще видите залози за: азиатски хендикап; равенство няма залог; гол/гол; отбор да допусне гол, корнери, знаци и голмайстори.

Betinum съветва да ограничим риска, който поемаме с допълнително защитаване на прогнозата

Много важно при поставянето на определен залог е да се защитим допълнително в случай, че не сме напълно сигурни.Например, ако сме избрали победа за домакина на висок коефициент, но не сме сигурни, нека да го защитим с Draw no bet прогнозата, която при равенство ти връща залога. Друг пример, ако смятаме, че в мача няма да има голове и нашата прогноза е Под 1.5 гола, добре е да подсигурим като вдигнем границата на Под 2.5 гола.

Back to top button