Регион

Модерен багер за почистване на речни корита получи Димитровград

Нов колесен багер за почистване на речни корита, канали, крайпътни канавки като превенция против наводнения получи Димитровград, съобщават от общината.

Багерът е с пълно оборудване и е закупен по проект. Стойността му е 504 369 лв. Ще се почистват обекти в землищата на селата Бодрово, Райново и терен в Димитровград, който е потенциална заплаха за функционирането на първокласен републикански път.

Част от основното оборудване на машината включва хидравличен бързосменник, хидравличен чук, хидравличен мулчер за диаметър на растителност – минимум 200 mm, хидравличен дънерокопач със свредел, хидравлична виброплоча, накланяща се шкарпираща кофа, трапецовидна кофа за крайпътни канавки, две различни багерни кофи и други.

В стойността на доставката е включена и безплатна доживотна система за дистанционен мониторинг и контрол, GPS проследяване позицията на машината, защита от кражба и дистанционно блокиране на машината. Багерът е оборудван със система за пълна видимост около машината с 4 камери. Гаранционният срок е 5 г. или 3 000 моточаса.

Багер

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button