Хасково

Шестима в болница след катастрофи в Хасковско

Катастрофа

По обяд лек автомобил се заби в аптеката в бившата печатница на бул. България в Хасково. Пострадали при инцидента няма.

Шестима души са пострадали при катастрофи в рамките на няколко часа в нощта срещу Бъдни вечер, съобщиха за Haskovo.info от полицията. И при трите инцидента шофьорите са изгубили управление и автомобилите са излезли от пътя.

Първото произшествие е станало около 20:30 часа на пътя Свиленград – Любимец. Заради несъобразена скорост Фолксваген пасат излиза от платното и се спира в канавката. 34-годишният шофьор е с травма на гръдния кош, а 22-годишната му спътничка е с черепно-мозъчна травма.

Два часа по-късно отново заради превишена скорост на пътя село Добрич – Димитровград Деу излиза от пътя и се преобръща. 38-годишната шофьорка е пострадала при инцидента. Тя е с комоцио и порезни рани.

Половин час след полунощ на улица „Захари Зограф“ в Димитровград заради висока скорост БМВ се удря в дърво. Пострадали са трима души. 22-годишният шофьор е с черепно- мозъчна травма. Той е в кома с опасност за живота. Пътуващият на задната седалка 59-годишен мъж е разкъсно- контузни рани по главата и тялото и също е с опасност за живота. Пострадала е и 20-годишна жена. Тя е с гръдна травма, без опасност за живота.

Читател на Haskovo.info изпрати снимка на друг инцидент. По обяд автомобил се е забил в аптеката в бившата печатница на бул. „България“ в Хасково. Пострадали няма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.12.2009 13:57 13:57

😀 😀 😀

тодор живков
тодор живков
26.12.2009 18:08 18:08

Сигурно пак е карала някоя жена –взела книжката си …………….досете те се сами как : Жена и кола –пълна пародия 😆 😆

Back to top button