Регион

Пиян шофьор блъсна дядо на паркинг

90-годишният мъж е в болницата в Харманли без опасност за живота

90-годишният Димитър Василев е в болницата в Харманли без опасност за живота

90-годишен мъж от Любимец е с контузна рана на главата след катастрофа, съобщиха за Haskovo.info от полицията. Старецът е бил блъснат на паркинг от 24-годишен любимчанин с „Форд“.

Младият мъж тръгнал на заден ход, не видял дядото и го ударил. След инцидента шофьорът избягал, но по-късно е установен и задържан за 24 часа в ареста. Пробите са отчели 2,2 промила алкохол в кръвта му.

При друга катастрофа пострада 93-годишен пешеходец от Хасково. Мъжът е бил блъснат от 27-годишен шофьор от Минерални бани, който не му е осигурил предимство. Инцидентът е станал в областния град до училище „Христо Ботев„, уточняват от полицията.

При друга катастрофа 25-годишна димитровградчанка се преобърнала с „Опел“-а си. Инцидентът е станал преди село Скобелево. Поради движение с несъобразена скорост и намалена видимост на ляв завой водачката е изгубила контрол над возилото, излязла от пътя и се преобърнала. Пострадала е пътуващата в немската кола 26-годишна жена, която е с травма на шията.

Няма опасност за живота и на тримата пострадали, допълват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button