Хасково

Търговията с дърва и въглища в Хасково замря

ДърваТърсенето на дърва и въглища по празниците е замряло. Хасковлии явно са се запасили с материал за огрев, отчитат търговците по складовете.

Дървата за огрев могат да се намерят за 135 лева на тон. Въглищата пък са по 200 лева. И в двата случая се предлага безплатен транспорт. Хората, ползващи този начин на отопление твърдят, че дървата са по-икономични, а и не цапат толкова.

Промяна на цените не е имало от лятото насам, а търговците твърдят, че не смятат да увеличават стойността до края на отоплителния сезон. Търсенето обаче е слабо. Очаква се търговията да се раздвижи към средата на януари, когато тези, които са си купили по-малки количества, ще зареждат отново, надяват се търговците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петър Делчев
Петър Делчев
29.12.2009 12:42 12:42

С климатик от висок енергиен клас (минимум А) сметките за ток не скачат над 30-50 лв, модата на печките (и канцерогенния въглищен дим) отива в историята.

Back to top button