Любопитно

Имитационни бижута – хит сред подаръците за Нова година

ПламенБижута, имитиращи по цвят и вид злато и сребро, са хит по време на коледните и новогодишните празници в Хасково. Представителки на нежния пол, които нямат възможност или не искат да дават парите си за твърде скъпи бижута от благородните метали са се насочили към екстравагантните накити.

Обеци, гривни, колиета и кичозни аксесоари са част от нещата, които се купуват напоследък в търговските обекти. „Магазините от този тип се броят на пръсти в града“, коментира Пламен. Той е консултант в магазин за бижута от доста време и познава добре вкусовете и претенциите на младите дами и господа в Хасково.

Имитационните бижута са доста по-евтини от тези от злато или сребро, а освен това не предизвикват алергии на кожата, както се случва понякога при златото и среброто, коментира още той и допълни, че в момента повече се набляга на сребристите накити.

Вниманието на клиентите привлича уникално колие в разноцветни шарки, наподобяващи пеперуди и листа. За да се окичи обаче с уникалното колие съответната дама трябва да притежава и екстравагантен тоалет, обясни още той.

 Колието  Бижутата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
irina
irina
01.01.2010 22:06 22:06

hahahahaha leleee o6te malko ot tezi fal6ifikati ne se polu4avalo alergii kakto ot eststvenite metali kato zlato i srebro eeeeeeeeeeeee lelele po spokoino 4ak pak takiva glupavi preoveli4eniq 😉

Back to top button