Регион

Автомобил се преобърна край булевард в Симеоновград

Полиция42-годишен неправоспособен шофьор се озова в болницата след катастрофа в първия ден на новата година, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Инцидентът е станал около 14 часа вчера на бул. „Крайречен“ в Симеоновград. 42-годишният мъж управлявал реното си с несъобразена скорост, излязъл вдясно от пътя и се преобърнал.

Шофьорът е със счупена лява ключица и раменна кост без опасност за живота, вече е освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
grajdanina Keyn
grajdanina Keyn
03.01.2010 20:22 20:22

Познавам хора, които от години, ежедневно шофират в нетрезво състояние в Хасково, което ме навежда на мисълта, че има някаква вратичка, когато те хванат пиян да се разминеш без наказание, няма да коментирам каква, сигурно вече се сещате. Това, че от скоро направиха по строги рестрикциите е добре, но дали ще имаме полицаи които ще ги прилагат е друг въпрос. Въпреки по срогите наказания, имаме възможността все още да виждаме как хора ги нарушават. Може би полицията трябва да даде някакъв дискретен начин на гражданите си да докладват за нарушения на които стават свидетели, това би довело до добър ефект.

Back to top button