Любопитно

Александра Драгова се снима в последния клип на Дуа Липа – ВИДЕО

Хасковлийката Александра Драгова участва в последния клип на британската поп звезда Дуа Липа. Видеото на песента „Break my heart“ вече е гледано над 27 млн. пъти.

„Част от танцьорите в клипа бяхме българи и ни избраха след кастинг в два кръга, на който се явиха много хора. Кастингите се проведоха в Лондон. Българите бяхме избрани благодарение на Милен Данков“, разказа пред Haskovo.info Александра.

Клип

Заснемането на клипа е станало в рамките на 3 дни в София. Продукцията е съвместна работа на Nu Boyana Film Studios, B2Y productions и Caviar TV, които са избрали България заради качествената, бърза и точна работа и страхотния екип. Режисьор на видеото е Хенри Шолфилд, който е работил с артисти като Камила Кабело, Розалия и Стормзи. „Снимките бяха доста тежък и изморителен процес – постоянно се сменяха сцени, костюми и образи. А самата Дуа Липа пристигна болна с много висока температура, но показа невероятен характер и професионализъм“, описа подробности от снимачната площадка хасковлийката. Драгова не крие радостта си от факта, че се е докоснала до работния процес на такива големи професионалисти. За всички е било предизвикателство, но са се представили достойно.

Клип

През декември миналата година Александра Драгова започва подготовка на първия си танцов спектакъл „Втора кожа“. Премиерата му е през януари тази година и вече има три много успешни представления с препълнени зали. Реализирането му се осъществи с подкрепата на Нов български университет. В него участва танцьор от хореографското училище в София – Калина Кръстева, студентка в НБУ – Бетина Димитрова и Денислав Иванов, който е от Горна Оряховица и заедно работят вече трета година. „Отделно изключително много се гордея с Калина и Денислав, които са мои ученици и представят мои хореографии на състезания в страната и чужбина. Няма конкурс, на който да не са се представили достойно и да не са заели челни позиции“, доволна е младата хореографка.

Докато е в изолация по време на извънредното положение Александра работи върху два нови спектакъла – един детски и един за възрастни, за които ще започне да набира танцьори веднага след края на епидемията от коронавирус.

„Междувременно провеждам онлайн уроци и работя с деца дистанционно. Участвам в различни инициативи, които стимулират хората да си останат вкъщи. Едни от тях са – #СофияВкъщи, инициатива на дирекция „Спорт и младежки дейности“ при Столична община и Култура Вирус, инициатива на актьора Георги Кацарски“, допълни Александра Драгова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Венци
Венци
05.04.2020 14:13 14:13

„А самата Дуа Липа пристигна болна с много висока температура, но показа невероятен характер и професионализъм“,
което означава ли, че е била болна от Коронавирус :D хахаха

Теньо
Теньо
05.04.2020 16:12 16:12
Отговор до  Венци

По-скоро от сифилис.

Мима
Мима
06.04.2020 15:36 15:36

Подвижни зарази . Света е в ужас те клип

Back to top button