Хасково

23-годишен хасковлия опита да отглежда марихуана в квартирата си

23-годишен хасковлия е задържан с наркотик, съобщават от полицията.

На 4 април в 2:30 часа автопатрул е посетил сигнал за нарушение на нощната тишина на улица „П. Р. Славейков“ в областния град. В квартирата са били задържаният и 20-годишната му сестра. Отправяйки предупреждение за това да не смущават съседите си, полицаите усетили миризма на марихуана. Влезли в жилището и открили пригасена саморъчно свита цигара.

Пред полицаите младежът признал, че имал намерение да си отглежда марихуана в дома си и затова се сдобил с рефлектор със стойка с монтирани кабели, фасунги и стабилизатор за ток. Единствено му липсвали семена. Приготовленията са предадени с протокол на полицаите.

Килограм нарязан тютюн без бандерол пък са иззели полицаи от хасковското управление. На 5 април те са проверили дом в село Узунджово, обитаван от 44-годишна жена. След като открили безакцизния нарязан тютюн, собственичката му го предала на разследващите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button