Регион

Пишман крадци на Опели закъсаха за гориво, задигнаха бус да ги теглят

Четирима крадци на коли вече са с обвинения от Свиленградската районна прокуратура.

Както Haskovo.info писа, те бяха задържани за кражбите си на 4 април. Сега от държавното обвинение изнасят повече подробности за кражбите.

На 4 април около 1:30 часа двама от обвиняемите задигнали Опел в Любимец. Извикали другите двама и заедно отишли с колата в Свиленград. Там откраднали втори Опел и тръгнали към Любимец и на разклона за село Сива река изоставили колите, защото им свършило горивото.

Четиримата се върнали пеша в Свиленград, където отнели трети Опел. С него се отправили към разклона за Сива река, където били изоставили другите две коли. Те искали да ги изтеглят с третата, направили опит, но не успели.

След това отново се върнали пеша в Свиленград и откраднали микробус Рено, за да издърпат с него останалите коли. Те се качили в микробуса и потеглили към близката бензиностанция в Свиленград, за да заредят с гориво, но били спрени от полицейски патрул за проверка на документите. През това време единият обвиняем успял да скочи от микробуса и да избяга. Той отнел велосипед от Свиленград и тръгнал с колелото да се прибере в Любимец, като по-късно е бил задържан от полицаите.

Единият е задържан за 72 часа и предстои да му бъде поискан постоянен арест от съда. Другите трима обвиняеми са с мярка за неотклонение „подписка“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
горе на баира става панаира
горе на баира става панаира
08.04.2020 12:32 12:32

Любимец се оформя като криминалния център на областта.

Back to top button