Хасково

Мъж е ранен при катастрофа между Форд и Опел в Хасково

Форд и Опел катастрофираха на кръстовището между улица „Дунав“ и булевард „Раковски“ в Хасково.

Инцидентът стана малко преди 12 часа при интензивен трафик в областния град. Шофьорът на Опела заяви пред Haskovo.info, че се е спускал по „Раковски“ на зелен светофар, когато идващият отдолу по булеварда Форд е завил към улица „Дунав“ и се ударили.

Катастрофа

При сблъсъка пострада шофьорът на Форда. Той има рана на главата и беше откаран в съзнание с линейка в спешно отделение на болницата. По колите има значителни материални щети. Изчакваше се полицията за изясняване на причините за катастрофата.

Алфа Ромео и такси катастрофираха на главна улица в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
живущ от блок Космос
живущ от блок Космос
11.04.2020 13:43 13:43

Ей на това разредено и намалено движение и при работещ светофар пак стават катастрофи. Фордажията се направи на ранен, защото е главната причина за мелето и бе без колан. Утре ще лъсни цялата истина от видеокамерите, ако работят.

Fedayn
Fedayn
11.04.2020 17:46 17:46

И да работят, и да не работят камерите, този с Форда е виновен!!! И да не работеха сфетофарите, отново човека с Форда е виновен!!! Опела се движи по път с предимство, този за къв чеп му отнема предимството, да завие по „Дунав“?!?!?! Да беша спрял, да изчака Опела, и тогава да мине, но явно го е напекло слънцето!!!

Fedayn
Fedayn
11.04.2020 17:49 17:49

И да работят, и да не работят камерите, този с Форда е виновен!!! И да не работеха светофарите, отново човека с Форда е виновен!!! Опела се движи по път с предимство, този за къв чеп му отнема предимството, да завие по „Дунав“?!?!?! Да беша спрял, да изчака Опела, и тогава да мине, но явно го е напекло слънцето!!!

Sченге
Sченге
11.04.2020 17:09 17:09

КРЪГОВО,КРЪГОВОО…

Дфгх
Дфгх
11.04.2020 22:03 22:03
Отговор до  Sченге

Няма, кой да Ви, чуе в тая община с тия общинари.За съжаление.

Гражданин
Гражданин
12.04.2020 11:25 11:25

Ех, този ляв завой колко животи ще трябва да отнеме, за да се задейства общината? Дори за преминаващите пешеходци е опасно там.

Back to top button